Word lid Bestel gratis

Nijmeegse Vierdaagse voor het Longfonds levert €3.660 op!

Bron: Annabel van den Oever

Afgelopen vrijdag hebben we op de laatste dag van de Nijmeegse Vierdaagse, zes enthousiaste actievoerders ontmoet. Zij hebben, samen met nog vier anderen, de afgelopen maanden flink getraind voor dit bijzondere evenement. Zij hebben samen een ontzettend mooi bedrag opgehaald voor het Longfonds: €3.660.

Het was bijzonder om deze mensen te ontmoeten, ze persoonlijk te kunnen bedanken en hun ervaringen te horen. Ze hebben allemaal een goodiebag ontvangen, cupcakes en natuurlijk gladiolen. We hebben opgewekte en energieke gezichten gezien en compleet uitgetelde wandelaars ontmoet. Een aantal quotes en foto’s delen we graag met jullie.

  • Het was ontzettend gaaf, je wordt echt als helden onthaald. Ik heb zelf ernstig astma, maar als je goed traint is het echt wel te doen! Ik heb veel aan het Longfonds gehad, nu maar ook voor informatie rondom mijn ziekte. Dankjewel dat jullie dit mogelijk maakten. Ik heb meer geld opgehaald dan ik had verwacht. Karolien (heeft elke dag een kort blogje geschreven.)
  • ‘Ik heb astma, maar heb het goed volgehouden. Wel moest ik mijn pufjes eerder nemen omdat ik zo vroeg opstond. De heuvels woensdag vond ik heerlijk! Ik vond het heel leuk om mee te doen, het ging makkelijker dan vorig jaar! En het sponsor werven ging ook goed!Carin
  • Toen Marc (12 jaar) wilde gaan lopen dacht ik dat hij voor een goed doel met dieren wilde gaan lopen, maar hij was heel resoluut: het Longfonds! We vonden het heel leuk om alle reacties te zien op het filmpje van Marc op facebook. Ivonne
  • Ik wil volgend jaar weer! Het was eigenlijk best makkelijk.Marc 12 jaar
  • Super om een keer mee te maken, maar dit kunnen we niet nog een keer. Bedankt voor alles.Adrianne en Ingrid