Word lid Bestel gratis

Collecte 2018

Longen zijn van levensbelang. Het Longfonds (voorheen Astma Fonds) strijdt voor gezonde longen en tegen ongeneeslijke longziekten. Elk jaar in mei is de jaarlijkse collecte van het Longfonds. In deze week gaan 32.000 collectanten op pad.

Met de opbrengst van de collecte komt onze wens voor de toekomst steeds dichterbij; iedereen gezonde longen! Zo werken wetenschappers nu aan een vaccin tegen astma. Het Longfonds financiert o.a. onderzoek waarmee je astma bij kinderen kunt voorkomen.

De collecte vindt plaats van 14 tot en met 19 mei 2018. Als collectant kunt u zelf bepalen op welke dag u in deze week gaat collecteren. Het zal u zo’n 1,5 à 2 uur van uw tijd kosten.

Inmiddels zijn ruim 2000 nieuwe collectanten en 450 nieuwe organisatoren geworven voor de collecteweek. Maar het kan nog beter. Daarom vragen wij om uw hulp!  

Onderstaand staat een overzicht van alle wijken in Gelderland waar wij nog collecte-organisatoren en collectanten zoeken.

Misschien kent u iemand via uw eigen Longpunt of iemand in uw familie- en kennissenkring, in uw zakelijke netwerk of bedrijf, uw sportschool of sportvereniging, uw Facebook-vrienden die het leuk vindt de collecte in zijn of haar wijk te organiseren/te lopen?

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via https://www.longfonds.nl/help-mee/help-met-tijd/collecteren en https://www.longfonds.nl/ja-ik-meld-me-aan-als-collectant

Lukt het niet om via de website aan te melden, dan kan men ook mailen naar collecte@longfonds.nl , of bellen met de collecte administratie 033 43 41 287.

 

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
E-mail
Stel uw vraag aan het rayon via e-mail.
Ontmoet elkaar
Kom in contact met anderen met een longziekte.
Longforum
Deel uw ervaringen of stel uw vraag aan een longarts.