Word lid Bestel gratis

Wat weet u zelf over uw longen?

| Zutphen | Longpunt

Longpunt Zutphen organiseert op woensdag 13 september van 14.00 - 16.00 uur een informatiebijeenkomst over 'Wat weet u zelf over uw longen?' voor longpatiënten, partners, verzorgers, zorgverleners en andere belangstellenden in Het Bornhof, Hobbemakade 246 in Zutphen. (Zaal open 13.30 uur, toegang en parkeren gratis.)

Altijd al eens uw kennis over longen willen testen? Doe dan mee met het bordspel 'Kopje Koffie'. Op een speelse manier gaan we kijken wat u weet over uw longen. U denkt misschien, "Wat moet ik nu met een spelletje." Het is echter geen gewoon spel maar een die speciaal gebruikt wordt bij de lotgenotenbijeenkomsten en bij Longpunten. Kennis en ervaring delen staat bij het spelen van het spel centraal. U komt zo op een ontspannen en leuke wijze met elkaar in gesprek.

Bijeenkomsten van het Longpunt zijn interactief: er zal ruim gelegenheid zijn om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Lidmaatschap van het Longfonds is niet verplicht. Er is allerlei informatiemateriaal aanwezig.

Bezoekers worden verzocht geen vluchtige stoffen en geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van. Aanmelden hoeft niet, maar is wel gewenst via het (nieuwe!) e-mailadres zutphen@longpunt.longfonds.nl of telefonisch 06-53427034.

Longpunt Zutphen is onderdeel van het rayon Achterhoek van het Longfonds. Het rayon behartigt de belangen van mensen met longziekten en organiseert vele activiteiten.