Word lid Bestel gratis

26 mei: Loop mee met de Veluwe Wandeltocht voor het Longfonds

Vanwege het 60-jarig jubileum doneert de organisatie 50 cent per deelnemende wandelaar aan het Longfonds

 

Op zaterdag 26 mei 2018 wordt voor de 60e keer de Veluwe Wandeltocht gelopen, een mooi wandelevenement met afstanden voor iedereen, variërend van 5km tot 40 km. Leuk voor zowel jong als oud.

De start en finish zijn in Nijkerk. Afhankelijk van de afstand die u loopt voert de route u door het mooie buitengebied tussen Nijkerk en Nijkerkerveen. Onderweg wordt er voor voldoende vermaak gezorgd en zijn er diverse gezellige rustposten ingericht. Meer informatie over de routes en het programma vindt u op: http://veluwewandeltocht.nl

Maak het nog leuker voor uzelf!
Wandelen is leuk en ook nog eens gezond voor je longen. Vanwege het 60-jarig jubileum doneert de organisatie 50 cent per deelnemende wandelaar aan het Longfonds. Daar zijn we ontzettend blij mee, maar u kunt meer doen!

Loop samen met uw vrienden en familie, kinderen of kleinkinderen en laat je sponsoren. Maak een actie aan op www.voorlongfonds.nl en ga van start! Elke kilometer die jullie lopen, brengt ons een stap dichterbij het vinden van een oplossing voor longziekten.

 

 

Facebook Gelderland