Word lid Bestel gratis

Harteraad en Longfonds openen Trefpunt Ede voor patiënten en naasten

Harteraad en Longfonds openen op 19 maart in Ede een nieuwe ontmoetingsplek voor patiënten, hun omgeving én zorgverleners: Hart & Long Trefpunt Ede.

 

Als hart-, vaat- en/of longpatiënt heb je veel aan je arts of de verpleegkundige. Maar wat je van andere patiënten hoort, is minstens zo waardevol. Je leert van andermans ervaring. Dat kan voortaan bij Hart & Long Trefpunt Ede, de ontmoetingsplek die Harteraad en Longfonds organiseren voor patiënten, hun omgeving én zorgverleners in de Gelderse Vallei.
Het Hart & Long Trefpunt Ede start op 19 maart met een feestelijke opening van 14.00 uur tot 16.00 uur in buurthuis De Meerpaal, Industrielaan 1 te Ede. 
Parkeren kan gratis in de directe omgeving van De Meerpaal en het centrum is rolstoeltoegankelijk.
Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is niet verplicht, wel fijn: edehartlong@longpunt.longfonds.nl

 

Het thema op 19 maart is: Hoe kan ik werken aan mijn eigen vitaliteit?
Er worden praktische tips en voorbeelden gegeven over verantwoord bewegen ‘uit en thuis’. U kunt vragen stellen aan gastsprekers en vrijwilligers. En u kunt ook onderling met elkaar in gesprek. De bijeenkomst wordt geleid door een hart- en longfysiotherapeut, een ervaringsdeskundige longziekten én een ervaringsdeskundige hart- en vaatziekten.
Daarna zijn er in 2020 nog drie andere bijeenkomsten en wel op 28 mei, 17 september en 5 november.
Het gehele jaarprogramma is opvraagbaar bij edehartlong@longpunt.longfonds.nl of kijk op www.gelderland.longfonds.nl en www.harteraad.nl/agenda