Word lid Bestel gratis

Longloop in Bemmel

Op 3 november vindt de 1e Longloop plaats. Deze wordt gehouden in Bemmel! Aanmelden kan nú al op www.longloop.nl/bemmel 

 

 

 

Wist je dat iedereen in zijn directe omgeving 11 mensen kent die te maken hebben (gehad) met een longziekte? Dat is veel! Een longziekte is vaak een onzichtbare ziekte. Veel mensen kennen wel een persoon met astma of COPD of iemand die een longontsteking heeft gehad. Maar wist je ook dat er in Nederland elk uur iemand overlijdt aan een longziekte? Dat moet stoppen!

De LongLoop is een laagdrempelige, leuke en inspirerende sponsorwandeltocht voor iedereen die iets wil doen tegen longziekten, ervaringen wil delen en samen wil lopen om geld in te zamelen voor longonderzoek. Jong en oud, familie, vrienden, longpatiënten, zorgverleners en vrijwilligers; de LongLoop brengt ze allemaal samen. 

De vrijwilligers die deze eerste LongLoop opzetten komen van goeden huize. De Stichting BOL (kort voor Bemmelse Organisatie Ladies) bestaat uit een groep enthousiaste dames die jaarlijks meerdere wandeltochten opzet. Benieuwd naar de activiteiten en wandelevenementen die de BOL de afgelopen tijd heeft gerealiseerd? Bekijk dan hier de website van de BOL.

Meelopen? Wil jij graag meelopen met dit gezellige wandelevenement? Ga dan snel naar onze site om je in te schrijven. Iedereen is welkom om mee te lopen. Zonder tijdslimiet en in je eigen tempo. Schrijf je hier in.

Contact opnemen met Longloop Bemmel? Mail naar bemmel@longloop.longfonds.nl