Word lid Bestel gratis

Warme kerstactie van Longpunt Doetinchem

Bekijk hier de corona-proof verrassings-actie van Longpunt Doetinchem i.s.m. basisschool Gaanderwijs en actieve sponsors, voor lotgenoten van Longpunt Doetinchem.

De vrijwilligers van het Longpunt Doetinchem organiseren (naast de Longpunten) rond kerst altijd een gezellige lunch voor vaste bezoekers en lotgenoten.  Gezellig samen zijn en verhalen delen. Door het corona virus én omdat deze groep extra kwetsbaar is, moesten alle bijeenkomsten dit jaar helaas worden geannuleerd. Ook de kerstbijeenkomst.  Veel mensen gaven aan dat ze zich erg eenzaam voelen en nergens heen durven. De vrijwilligers hebben daarom gezorgd voor een sympathieke en warme kerstactie. Kinderen van Basisschool Gaanderwijs uit Gaanderen schreven en versierden kerstkaarten en dankzij sponsors kon een leuke kerstattentie aan huis worden bezorgd.

De vrijwilligers van Longpunt Doetinchem hebben zo laten zien dat de Longpuntbezoekers- en lotgenoten niet uit hun gedachten zijn en dat het mogelijk is om in deze moeilijke periode het gemoed toch een beetje te verlichten. Daar worden we blij van!