Word lid Bestel gratis

Informatieboekje van het Longfonds in Gelderland

Waarom een informatieboekje?

Het  informatieboekje geeft een indruk van de activiteiten van de Longfondsvrijwilligers uit de provincie Gelderland, met de rayons de Veluwe, de Betuwe en de Achterhoek. De meeste vrijwilligers houden zich bezig met het organiseren en uitvoeren van plaatselijke activiteiten, denk hierbij aan de organisatie van een Longpunt of lotgenotencontactdag.
Er zijn echter ook vrijwilligers die zich bezig houden met de collecte, belangenbehartiging en publieksvoorlichting. Goed voorbeeld hiervan is dit boekje, dat ook  voor het grootste gedeelte tot stand is gekomen door enkele van deze vrijwilligers.
Welke informatie staat er in?
Naast informatie over het werk van de vrijwilligers staan er interessante artikelen in over de zorg rond de longpatiënt, zoals dit gebeurt in behandelcentra Salem in Ermelo en Dekkerswald in Nijmegen en in de buurt van Doetinchem.
Voor wie is dit informatieboekje bedoeld?
Alle leden van het Longfonds die in Gelderland wonen krijgen een boekje thuis gestuurd. Verder kunt u het tegen komen bij alle ziekenhuizen in Gelderland, enkele huisartsen, apotheken en fysiotherapiepraktijken, waar u als bezoeker het boekje kunt lezen.
Mocht u interesse hebben in het boekje en een exemplaar willen ontvangen, dan kunt u contact opnemen met gelderland@regio.longfonds.nl

U kunt het ook digitaal lezen, klik hier.